[:hu]infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ERFA[:]

Our company

Cégünk missziója

Magyar, illetve fa Kárpát medencéből származó konzervipari termékek értékesítése a hazai és a nemzetközi piacokon úgy, hogy ügyfeleink számára a WinterTrade ZRt a megbízhatóság a illetve a márkanevek pedig a minőség fogalmával legyenek azonosak.

ÜDVÖZÖLJÜK! Ismerje meg cégünket!

A WinterTrade ZRt.  zöldség és gyümölcskonzerveket, illetve hús és készétel konzerveket értékesít helyi nagykereskedőknek és nemzetközi kereskedelmi láncoknak világszerte.

1991 ben  De Winter & Konijn Hungary Ltd néven  kezdtük  a működésünket   közös vállalkotként, egy több mint 100 éve működő, “De Monchy’’ nevű holland cég csoporttal. 2003 óta  váltunk önállóvá.

Tevékenységünk a termelés, az értékesítés és a marketing  kombinációja. Számos  kisebb gyár  értékesítését felügyeljük, technológiai, minőségirányítási tanácsadással, nyersanyaggal, csomagolóanyaggal  és adott esetben akár finanszírozással is segítjük a közös működést. A termékekinket  saját márkanév alatt, vagy   vevő-márkanévvel  értékesítjük a igazodva  az aktuális igényekhez.

Nagyon fontos szerepünk van a minőségellenőrzésben és a termékek nyomon követhetőségében a „TERMŐFÖLDTŐL  AZ ASZTALIG ig”  koncepciót követve.

referenciák

0
kontinens
0
vevő
0
belföldi szállítási pont

Piacok

Ügyfeleink

Cégadatok

Saját márkák